Randers-borgmester om tæsk i meningsmåling: Tror stadig på det

Ifølge en ny meningsmåling står Venstre i Randers Kommune til at miste fem mandater. Men borgmester Claus Omann Jensen (V) er fortrøstningsfuld

01:41

På onsdag kommer der en ny meningsmåling. Den bliver forhåbentlig bedre, håber borgmester i Randers, Claus Omann Jensen (V). Video: Lars Rasborg

Selv om Venstre står til at miste fem mandater ved kommunalvalget den 21. november, så er nuværende borgmester i Randers Kommune Claus Omann Jensen (V) alligevel fortrøstningsfuld, når det kommer til, om han kan beholde posten som borgmester efter valget.

Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med at gå så meget tilbage, men nu er det så vores opgave at få kommunikeret de resultater ud, som vi har skabt.

Claus Omann Jensen (V), borgmester, Randers

- Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med at gå så meget tilbage, men nu er det så vores opgave at få kommunikeret de resultater ud, som vi har skabt, siger Claus Omann Jensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Meningsmålingen er foretaget af analyseinstituttet InFact for Radio ABC/Din Avis.

Claus Omann Jensen mener, at de næste tre uger op til valget, bliver helt afgørende.

Læs også Ny måling: Store tæsk til Venstre i Randers

- Alles øjne er rettet mod kommunalpolitikerne nu, og vi har nu mulighed for at kommunikere vores resultater ud. Det er utroligt vigtigt at forklare, hvorfor vi har sat 12 millioner kroner ekstra af til børneområdet, hvorfor vi bygger to daginstitutioner, hvorfor vi bygger nye plejehjem, hvorfor vi har lavet en ny skolestruktur, siger borgmesteren.

Håber på bedre meningsmåling

Han påpeger desuden, at der kommer en ny meningsmåling onsdag.

- Så må vi se, hvad den viser, siger han.

Læs også Kandidater håber på en ny tone i Randers Byråd

I meningsmålingen står Venstre til at få 18,4 procent af stemmerne mod 32,1 procent ved valget i 2013.

Socialdemokratiet oplever derimod en lille fremgang fra 31,4 procent af stemmerne ved valget i 2013 til 31,8 procent i meningsmålingen.

Du kan se mere af interviewet med nuværende borgmester Claus Omann Jensen (V) i videoen øverst i artiklen. 

Skal vi passe børnene, mens du er til valg-debat? Tilmeld dig TV2 ØSTJYLLANDs børnevenlige debatmøde om Randers Kommune lørdag den 18. november her.