Favrskovs politikere tog til håndbold i Hadsten

Simon Buus Olsen havde inviteret de andre byrådskandidater til Håndbold i Hadsten

”Valgkamp på pause”

Det kan lyde som et fuldstændig uacceptabelt forslag til en flok kommunalpolitikere så kort inden kommunalvalget, men det var ikke desto mindre det, som Liberal Alliances Simon Buus Olsen havde inviteret sine med kandidater til i Hadsten.

quote Vi er inde i tre ugers intensiv valgkamp, og så synes jeg, at det kunne være fint med et break.

Simon Buus Olsen, byrådskandidat (LA)

- Vi er inde i tre ugers intensiv valgkamp, og så synes jeg, at det kunne være fint med et break, siger Simon Buus Olsen (LA).

Kandidaterne skulle se Hadsten Håndbolds damehold spille en 1. divisionskamp mod Gudme HK. De kunne med en sejr rykke op på førstepladsen i ligaen.

Favrskov Kommune støtter hvert år holdet i Hadsten, og derfor mener Simon, at det var en god mulighed for at se holdet. Han mener dog, at der skal kigges på om man kan gøre mere for de frivillige i klubberne.

Opbakningen fejlede ikke noget i Hadsten
Opbakningen fejlede ikke noget i Hadsten

- Jeg synes, det er rigtig fint, at vi har et godt produkt her i Hadsten i hvert fald, men jeg synes jo mere, at man skal hylde de frivillige ildsjæle, der får det her til at køre og også i alle mulige andre foreninger, siger Simon Buus Olsen, der udover at være kandidat for Liberal Alliance også er medlem af Hadsten Håndbolds fanklub. 

Skal støtte bredt nede fra

En af dem, der havde taget imod tilbuddet fra Simon, var Alternativets kandidat Jørgen Thiele. Han mener, at man bør kigge på, om man fordeler støtten lige mellem klubberne i kommunen.

- Jeg tror, den måde man gør det bedst på, det er ved at støtte bredt nede fra, så eliten vokser op nede fra. Nu går der altid penge i det, og vi var til debat i går, hvor der blev snakket om enorm skæv fordeling. Så jeg tror måske mere, man skal ind og kigge på, om pengene bliver fordelt rigtigt i kommunen blandt foreningerne, end om der skal flere penge til, siger Jørgen Thiele (Å).

Hadsten vandt i øvrigt kampen 27-20.

80_percent

play Efter års nedgang: Flere flytter til Samsø

rimfrost frost

I nat var den koldeste for årstiden i 30 år

Spærring af Silkeborgvej

Skudepisode i vejkryds: Patronhylstre fundet og vidner efterlyses

80_percent

play Politikere: Drop lempelse af dyrevelfærdslov

Lige nu
AstraZeneca Vaccine

liveblog Pårørende til AstraZeneca-dødsfald kræver erstatning af Danmark

Spærring af Silkeborgvej

Skud muligvis affyret i vejkryds: Politi massivt til stede

Dagens mest læste