Bookmaker: Bundsgaard vinder stort – dødt løb i Randers

Nordicbet tilbyder væddemål på det kommende kommunalvalg, og her er penge at hente, hvis man gætter de kommende borgmestre rundt om i Østjylland

Den 21. november er imødeset med spænding hos landets lokalpolitikere, der stiller op til kommunalbestyrelserne og regionsrådet. Men det kan også blive en særlig spændende aften for gamblerne. Spillefirmaet Nordicbet har nemlig åbnet op for spil på, hvem der bliver borgmester i flere af de østjyske kommuner.

Eksempelvis i Aarhus er Jacob Bundsgaard ifølge bookmakeren storfavorit og giver pengene sølle 1,03 gange igen, hvis han holder fast i borgmesterkæden.

Anderledes spændende bliver det i Randers og på Samsø, hvis man skal tro Nordicbet.

Mange væddemål at vælge imellem

Torben Hansen (S) og Claus Omann Jensen (V) giver stort set samme odds, hvis de hiver borgmesterposten hjem i Randers. På Samsø er Venstre-udfordreren Henrik Kjær faktisk favorit, men det er nu heller ikke usandsynligt, at Marcel Meijer holder fast i borgmestertitlen, hvis det står til spillefirmaet.

quote Vi vil bare gerne øge interesse for valget, og vi ved tidligere lejligheder eksempelvis under præsidentvalget i USA set, at væddemål kan skabe mere interesse om politik

Thomas Holm, Nordicbet

- Torben Hansen giver odds 2,45, imens Claus Omann Jensen giver penge 2,55 gange igen, hvis han bliver borgmester. På Samsø får du odds 2,50 på Henrik Kjær, og Marcel Meijer ganger dit indskud med 2,75 ved en sejr, fremgår det af Nordicbets hjemmeside.

Hvordan man er kommet frem til netop de odds, er der flere grunde til, lyder det fra spillefirmaet.

Claus Omann Jensen blev for nylig slagtet i en meningsmåling, men han tror stadig på et godt valg. Hør hvorfor i interviewet her. 

Mere usikkert end fodbold

- Vi kigger på, hvordan det historisk har været i kommunerne, og så spiller meningsmålinger og andet i den stil selvfølgelig også ind, siger pressechef hos Nordicbet, Thomas Holm, til TV2 ØSTJYLLAND.

Han medgiver, at der er forbundet stor usikkerhed med odds på kommunal- og regionsrådsvalg. 

- Det er klart mere usikkert end bet på fodbold, og derfor har vi også lavere beløbsgrænser på valget. Hvis man kunne spille for rigtig store beløb, så ville nogen pludselig kunne se en økonomisk fordel ved en særlig konstituering, og det er på ingen måde vores hensigt, siger Thomas Holm og fortsætter:

- Vi vil bare gerne øge interesse for valget, og vi har ved tidligere lejligheder eksempelvis under præsidentvalget i USA set, at væddemål kan skabe mere interesse om politik især hos de unge.

På spillesiden kan du også smide penge efter det parti, du tror, får flest stemmer på landsplan. Og hvis du mener, at Dansk Folkeparti får sin første borgmester et sted i landet, er der odds 1,15 at hente.

Læs mere om de mange væddemål på valget her.

Genrebillede, frisør

Frisørorganisation: - Det er fuldstændig vanvittigt at køre ud til kunder

Folkeskole

Alle elever skal gennemføre udskældte test: - Det er en forkert prioritering

20210119-202037-3-1920x1193we

Amerikaner i Østjylland om præsident-skifte: En blanding af glæde og frygt

DemensCentrum Aarhus

playFlertal kræver mange coronadødsfald på plejehjem undersøgt

politi

19-årig sigtet for voldtægt og for at have sneget sig til sex

Pfizer

Danmark får op mod 100.000 færre vaccinedoser fra Pfizer