Digital jourhavende til TV2 ØSTJYLLAND

TV2OJ TV2 ØSTJYLLAND redaktionen stationen

Kan du skære en rubrik, så brugerne får lyst til at klikke? Kan du skrive korrekt og alligevel fængende – også når det går hurtigt? Og vigtigst af alt: Kan du lære fra dig og motivere andre til at arbejde i samme retning?

Kan du svare ja til disse spørgsmål, er du måske vores nye kollega.

Til vores nyhedsredaktion søger vi en digital jourhavende, som får en nøglerolle i forhold til vores digitale indhold. Du skal først og fremmest være en stærk journalist, som er opdateret på den løbende nyhedsstrøm. Du er god til at spotte den gode historie, og du er i stand til at rykke hurtigt på nyheder, der udvikler sig på kort tid.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med et team af dygtige digitale medarbejdere. På en almindelig hverdag er der foruden dig to webreportere, en web-praktikant, to SoMe-medarbejdere samt en digital klipper.

I tæt samarbejde med dagens nyhedsredaktør diskuterer du, hvordan dagens historier får et liv digitalt. Vi prioriterer selvfølgelig de historier, der også er på tv, men derudover er det vigtigt, at vi laver unikt indhold til web, Facebook og Instagram. Platformene og målgrupperne er forskellige, og det er indholdet selvfølgelig også.

Om stillingen

• Du kommer til at arbejde som jourhavende på hverdage. Det er en nyoprettet funktion, som vi udvikler løbende. Arbejdstiden er 8-16.

• Foruden dig er der tre andre kolleger, der på skift har denne vagt. Når du ikke er jourhavende, arbejder du som webreporter eller er måske lejlighedsvist en del af andre projekter i huset.

• Som jourhavende sørger du dels for at sætte kursen for det digitale indhold den dag, du er på vagt. Derudover laver du også selv indhold, primært til vores website, tv2østjylland.dk.

Om dig

• Du har dokumenteret erfaring som skrivende journalist og har kendskab til, hvordan man arbejder med indhold på web. Du skal have interesse for Facebook og Instagram, men behøver ikke være specialist på disse platforme.

• Du er udadvendt og har naturligt lyst til at være centrum for de digitale medarbejdere. Du skal kunne motivere og udvikle dine kolleger og sparrer løbende om bl.a. vinkler, rubrikker, billedvalg og opslagstekster på Facebook.

• Du har lyst til at være med til at udvikle vores indhold, så vi løbende afprøver nye måder at fortælle vores historier på. Vi vil fx gerne blive bedre til infografik, quizzer og andet interaktivt indhold på web.


Du bliver del af et mediehus med store ambitioner og høj faglighed og af en medarbejderskare, der er indstillet på, at vi er med til at forme, teste og udfordre morgendagens medielandskab. Vi er knap 100 ansatte, der hver især elsker det, vi laver, og som har den gode historie og den vellykkede formidling som fælles passion. Der er højt tempo – men der er også højt til loftet, og vi er sjove at være sammen med.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte chefredaktør Karsten Smed på 30 10 11 22 eller kasm@tv2oj.dk.

Vi skal have din ansøgning senest onsdag d. 11. august kl. 12. Ansøgningen sendes til job@tv2oj.dk. Vi forventer at afholde samtaler i uge 33. Tiltrædelse snarest muligt.