Vil køre rally igen

Monte-Carlo får østjysk besøg igen næste år

07:12

1 af 2

Det legendariske racerløb Rallye Monte-Carlo Historique i Monaco kan godt regne med østjysk deltagelse igen til næste år. Det fortæller Toni Hansen fra Horsens onsdag i Go' Aften Østjylland.

- Til næste år skal vi også med, og til næste år skal vi også i top-100, siger han.

Et godt teamwork

Det er ikke engang en uge siden, at han sammen med Per Brodersen kørte over målstregen ved dette års rally efter 3300 km i det sydfranske. En flot 19. plads blev det til blandt mere end 300 startende biler. 

Placeringen var den bedste blandt de deltagende danskere, og det på trods af, at de to aldrig før har kørt rally sammen, og begge var debutanter ved løbet. Alligevel får deres gode samarbejde en stor del af æren for resultatet.

- Jeg har kørt med mange forskellige rally-kørere i min karriere, og vi fungerede sammen fra første meter, siger Per Brodersen.

Et hårdt løb

De to rallykørere har da også tilbragt mange timer sammen i deres Audi 80 fra 1979. Løbsdagene varierede fra mellem 12 og 30 timers kørsel i træk.

- Det var en fantastisk oplevelse, men det var også hårdt. Der var langt imellem de timer, hvor vi kunne hvile os lidt, siger Toni Hansen.

Du kan høre mere om oplevelserne ved løbet i klippet herover. Du kan også se interviewet i Go' Aften Østjylland. Det er onsdag kl. 18.10, 21.25 og 23.25