Vidner til voldeligt overfald søges

En kvinde og to mænd så overfaldet udenfor baren Zwei Groose Bierbar i Horsens

Foto: Colourbox

Sydøstjyllands Politi leder efter to unge mænd og en kvinde, som alle befandt sig udenfor baren Zwei Grosse Bierbar i Horsens natten til lørdag.

Omkring klokken 5.15 fandt en voldsepisode sted udenfor baren.

Kvinden og de to unge mænd stod udenfor Zwei Grosse Bierbar, hvor de overværede, at en jævnaldrende mand overfaldt tre unge mænd med flere slag mod ansigtet. Kvinden greb ind og forsøgte at stoppede volden, og Sydøstjyllands Politi vil derfor gerne i kontakt med de tre centrale vidner.

Kvinden har langt og løsthængende hår til midt på ryggen og var denne nat blandt andet iført en lang mørk jakke og kondisko med lys sål og mørke striber. Hun bar desuden en skuldertaske hængende på tværs af overkroppen.

Den ene mand har kort hår, og han var iført t-shirt, mørke bukser og hvide kondisko.

Den anden mand, som ligeledes har kort hår, var iført en hættetrøje med lynlås og medbragte krykker grundet en skinne omkring venstre knæ.

Sydøstjyllands Politi, Lokalpolitiet i Horsens hører gerne fra de tre vidner eller andre, som har overværet episoden. Oplysninger i sagen bedes videregivet til Nadia Simone Albrechtsen på mail sojyl-horsens@politi.dk eller ved henvendelse til Sydøstjyllands Politi på telefon 1-1-4.