- Vi skal følge med tiden

Nyt dagkirurgisk center giver bedre arbejdsmiljø

Flere og flere patienter bliver fremover sendt hjemme samme dag, som de er blevet behandlet på hospitalet.

Den udvikling har man kunne mærke på Regionshospitalet Horsens, hvor man netop har indviet et nyt dagkirurgisk center. Pris: 33 millioner kroner.

Centeret skal blandt andet foretage operationer i for eksempel skulder, knæ, hænder og fødder samt gynækologiske operationer og kikkertundersøgelser.

Med de nye og mere moderne rammer, vil denne opgave kunne varetages langt nemmere - til gavn for både personale og patienter:

- Vi skal følge med tiden. Derfor har vi valgt at udvide vores akuthospital for at skabe et bedre arbejdsmiljø, siger oversygeplejerske Marie-Louise Ulsøe fra Anæstesiologisk Afdeling til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I den nye dagkirurgibygning er der seks moderne operationsstuer.

Byggeriet af det nye dagkirurgiske center er en del af en større plan om at ombygge hospitalet, så det levere op til nyere standarder.

I lokalerne, hvor det tidligere dagkirurgiske center var placeret, vil der fremover blive bygget endnu en operationsafdeling.

Hvert år bliver der gennemført flere end 4.000 operationer og 10.000 kikkertundersøgelser på det dagkirurgiske center i Horsens.