Vengaboys klar til fest

Koncertarrangør satser på dance-publikummet

Foto: Wikipedia

Glad europæisk dansemusik fra 90'erne kan måske blive en indbringende forretning for koncertarrangøren Horsens & Friends.

I efteråret samlede den tyske gruppe Scooter 3.500 dance-entusiaster i Forum Horsens, og succesen har givet Horsens & Friends blod på tanden.

I aften disker den østjyske koncertarrangør op med endnu en dance-koncert, når hollandske Vengaboys kommer til byen sammen med to andre dance-grupper.

- Koncerten med Scooter blev den fedeste fest, vi endnu har oplevet i Forum Horsens. Nu har vi igen fået chancen for at invitere dance-publikummet til party, og det tilbud vil vi ikke lade gå fra os, siger direktør i Horsens & Friends Frank Panduro på koncert-arrangørens hjemmeside.

Han var mere end spændt på, hvor mange billeter der kunne sælges, da han sidste år lod nyheden om Scooter-koncerten springe.

- Men den opbakning, vi da oplevede, var bare fantastisk. Nu satser vi på, at der bliver mindst lige så meget gang i den med Vengaboys, Twenty 4 Seven og 2 Brothers On The 4th Floor. For nu ved jeg, at dance-entusiasterne altid er med på at feste, siger Frank Panduro.

Se Vengeboys-nummeret "We like to party" her