Udvalgt til fornem pris

Sundhedscenter udvalgt blandt 130 virksomheder

Foto: Horsens Kommune

Ceres Centret i Horsens er blevet udvalgt blandt 130 virksomheder for sit arbejde med at få sårbare mennesker i job.

Ceres Centret har etableret et stærkt og struktureret samarbejde med Jobcenter Horsens og Center for Job og Afklaring om at få mennesker ind på arbejdsmarkedet. 

Samarbejdet er unikt, fordi det omfatter mennesker, som udover ledighed også har sundhedsmæssige og sociale udfordringer.

Sådan lyder en del af begrundelsen for, at Ceres Centret i Horsens Kommune med sine 700 ansatte er nomineret til prisen CSR People Prize 2013. Ceres Centret er således valgt blandt 130 andre danske og vidt forskellige virksomheder med over 100 ansatte.

- Vi er meget stolte over at være nomineret til så fornem en pris, og vi satser naturligvis på at vinde. Prisen vil give os et ekstra incitament til fortsat at gøre en forskel, når det gælder rummelighed over for særligt sårbare mennesker, udtaler Brita Aagaard, der er leder af Sundhedscenter Ceres i en pressemeddelelse. 

Dommerkomitéen har især hæftet sig ved Sundhedscentrets koncept "Den sunde vej til arbejde", som tilbyder praktikpladser med eksempelvis træningsforløb med uddannet fysioterapeut og kostvejledning ved en diætist.

Prisen uddeles i Holstebro Musikteater den 17. september i år af Hans Kongelige Højhed Prins Joachim.