U2 høster anmelderroser - igen

"Så kom magien". Sådan lyder en af anmeldelserne af U2's anden koncert i Horsens.

Et af de store spørgsmål, der hang over Casa Arena i Horsens mandag aften, var: "Kan U2 levere samme kvalitetsvare som aftenen før?".

Og skal man tro anmelderne, er svaret på det spørgsmål stort set et ja.

Mest begejstret er Horsens Folkeblad.

- Løb den første koncert søndag aften med fem ud af seks stjerner, bragede den anden koncert igennem med seks ubetingede stjerner og endda pil opad.

Magien var der fra første minut. Bono dansede ind på scenen og mødte et publikum, der helt klart var tændt og opsat på at feste.

Derfra udviklede koncerten sig til et stort, lykkeligt øjeblik, der satte en lysende streg under, hvorfor U2 har fået ry som et af verdens bedste live-bands.

Ekstra Bladets anmelder Peter Albrechtsen er også begejstret, men mener ikke, at de irske rock-drenge fortjener mere end fire ud af seks stjerner:

- Den første halvdel af gårsdagens koncert var faktisk en forbedring i forhold til dagen inden, og i en times tid føltes det, som om U2 havde fundet den ekstra energi frem, der skal til for at løfte sig fra at være superstjerner til at være super stjerner.

Morgenavisen Jyllands-Postens anmelder var også tilstede i Horsens for anden aften i træk.

- Faktisk kom koncerten til at stå en anelse svagere. Der var dog aldrig tvivl om, at det var en præstation til fire stjerner, skriver avisens Peter Schollert.