Trafikdræbt er 24-årig mand

Trafikulykke på motorvej lørdag aften

Foto: Google Maps

Et umiddelbart ufarligt færdselsuheld lørdag aften på motorvejen ved Hedensted syd for Horsens endte tragisk.

I to separate ulykker blev den mandlige fører af en bil dræbt, mens en kvinde, der sad på passagersædet, blev alvorligt kvæstet.

Den dræbte mand blev 24 år og boede i Aalborg. Kvinden i bilen er jævnaldrende, og begge er herboende udlændinge, oplyser Sydøstjyllands Politi søndag eftermiddag.

- Der er tale om et solouheld, som resulterer i to separate ulykker. En bil skrider ud og holder stille på tværs af motorvejen i den nordgående retning. Den bliver derefter ramt af en anden bil, der kommer bagfra, siger Claus Hansen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

- Den mandlige fører stiger af ukendte årsager så ud af bilen, går over autoværnet og bliver ramt af en bil og dræbt på stedet, siger Claus Hansen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Kvinden i den holdende bil kom alvorligt til skade ved påkørslen og er blevet overført til hospitalet i Skejby i Aarhus.

- Hun er svært tilskadekommen, men er ikke i livsfare, siger vagtchef Kent Midtgaard søndag eftermiddag.

- Vores formodning er, at han gik over vejen for at skaffe hjælp, men i mørket kunne bilisterne ikke se ham, siger vagtchef Kent Midtgaard.

Vejene er meget glatte i området, og det var sandsynligvis på grund af glat føre, at bilen skred ud, mener politiet.

Motorvejen var på grund af ulykkerne spærret i begge retning en kort overgang. Sent lørdag aften blev der åbnet for trafikken igen.