Træthedsbrud til AC Horsens-tekniker

Joseph Mensah må se til fra sidelinjen i en måneds tid

Foto: Reese Photography

AC Horsens' kantspiller Joseph Mensah ligner en spiller, der er godt på vej mod et gennembrud i den gule trøje i denne sæson, men nu må den 21-årige tekniker væbne sig med tålmodighed i en måneds tid.

Han har nemlig haft problemer med skinnebenet i et stykke tid, og en scanning har vist et træthedsbrud, hvilket holder ham væk fra grønsværen det kommende stykke tid. Mensahs skinneben skal scannes igen, før han får lov til at deltage i træningen igen.

ACH-spiller har nu tilladelsen i orden

- Det er selvfølgelig rigtig surt for os og for Joseph, at han nu bliver sat tilbage i forberedelserne til den nye sæson. Når det er sagt, er tidspunktet ikke det allerværste, da vi har et begrundet håb om, at Joseph kan komme i spil til vores første kampe i foråret. Lige nu skal vi dog passe på ham, og derfor er der lavet et specialprogram, som Joseph træner efter, fortæller AC Horsens' cheftræner Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

AC Horsens sparker forårssæsonen i gang med udekampen mod lokalrivalerne fra Vejle søndag den 20. marts klokken 14.30, og det bliver sandsynligvis uden Joseph Mensah på banen.