Træner utilfreds efter nederlag

Bo Henriksen mener, at AC Horsens spillede under niveau i kampen mod Skive

Fredag aften tabte AC Horsens med 3-0 på udebane til oprykkerne fra Skive i 1. division.

AC Horsens kom bagud efter 35 minutter, da den tidligere AGF-spiller Danilo Arrieta sendte hjemmeholdet i front. I anden halvleg kom Skive på 2-0 på et straffespark i en situation, hvor AC Horsens-målmand Frederik Rønnow blev vist ud.

- Vi startede kampen fantastisk, og vi kunne godt have vundet over Skive. Det lyder åndssvagt at sige det, når man har tabt 3-0, men vi havde vores chancer i starten af kampen, og hvis vi havde udnyttet bare én af dem, så var det blevet en helt anden kamp. I stedet for var det Skive, der var skarpe og kendte deres besøgelsestid, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Og det er tydeligt, at han ikke tilfreds med sine spilleres indsats i kampen.

Se: AC Horsens ydmyget i Skive

- Vi var ikke godt nok organiseret defensivt, og offensivt blev vi af én eller anden grund bange for at spille med dem. Vi manglede også de sidste 5-10 procent i arbejdsraseri, og vi vandt stort set ingen andenbolde. Vi spillede under niveau mod Skive, og den her kamp er en reminder om, at vi kan tabe til alle hold, hvis vi ikke er der 100 procent. Et slag er tabt, og det er vi skuffede over nu. Det skal vi også have lov til at være. Men vi skal hurtigt videre, for der venter os et nyt slag i næste uge, og i nederlagets stund skal vi også huske på, at der var gode ting i vores indsats, siger Bo Henriksen.

Efter 25 runder i 1. division er AC Horsens placeret på femtepladsen med 34 point. Det er 17 point færre end duksene fra Viborg FF.

Netop Viborg FF er næste modstander for AC Horsens, når topholdet gæster Casa Arena i Horsens lørdag den 23. april klokken 14.30.

- Den kamp glæder vi os meget til, og trods skuffelsen mod Skive i denne weekend er jeg sikker på, at vi rejser os og leverer en god indsats mod Viborg i næste weekend. Så må vi se til den tid, hvad indsatsen rækker til, siger Bo Henriksen.