Træner: Unikke kampe mod Vejle

AC Horsens-træner Bo Henriksen mener, at kampene mod Vejle Boldklub er noget helt særligt

Lørdag eftermiddag tørner AC Horsens på hjemmebane sammen med rivalerne fra Vejle Boldklub i 1. division, hvor Horsens-spillerne jagter sjettepladsen, der giver en ekstra hjemmekamp i næste sæson.

- Vejle har et rigtig stærkt fodboldhold. De er meget formstærke og har vundet mange af deres seneste kampe. Vejle vil også gerne frem ad banen, og de har mange spillere med store offensive kvaliteter. På trods af det har jeg en stor tro på, at vi har midlerne til at stoppe dem, for de har også svagheder, som vi kan udnytte, sige Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

AC Horsens har ikke vundet på hjemmebane siden sejren på 1-0 over Lyngby 2. april, og træneren vil derfor gerne slutte godt af på hjemmebanen i sæsonens sidste kamp på Casa Arena.

Se: Anføreren tabt for AC Horsens

- Rivaliseringen mellem de to klubber er så stor, at der altid er meget på spil. Derfor er alle opgør mellem Horsens og Vejle unikke, og derfor vil vi gøre alt i vores magt for at vinde. Sjettepladsen og en ekstra hjemmekamp i næste sæson står på spil, og den vil vi meget gerne have fat i.

Udover fodbold på Casa Arena skal der også siges farvel til en stribe spillere, der forlader AC Horsens efter denne sæson. Det gælder Janus Drachmann, Steffen Kielstrup, Niclas Balleby, Jude Nworuh og Joakim Momme.

Bo Henriksen har til kampen mod Vejle udtaget følgende spillere:

1.Frederik Rønnow.

6.Jacob Berthelsen.

7.Mathias Nielsen.

9.Steffen Kielstrup.

10.Martin Lund.

11.Jude Nworuh.

12.Joseph Mensah.

13.Thomas Kortegaard.

14.Martin Retov.

15.Bubacarr Sanneh.

18.Jeppe Mehl.

21.Aleksandar Stankovic.

23.Kjartan Henry Finnbogason.

26.Troels Kløve.

29.André Bjerregaard.

33.Malthe Boesen.

35. Mads Bech.

36. Niclas Balleby

Kampen mellem AC Horsens og Vejle fløjtes i gang lørdag eftermiddag klokken 16.00.