Tigerens Rede er ked af kritik

Meditationscenter kom i vælten efter, at skoleelever havde været på besøg

Der var hverken tantrasex eller andre seksuelle undertoner på programmet, da en række skoleklasser i februar besøgte kursus- og meditationscentret Tigerens Rede i Gedved.

Sådan lyder det i en udtalelse fra centrets leder, Anne Sophie Jørgensen, som har følt sig nødsaget til at mane rygterne til jorden.

Se også: Forældre raser over skoleudflugt

Blandt andet i TV 2 | ØSTJYLLAND den 24. marts kunne man se historien om en forælder, der rejste kritik af besøget hos Tigerens Rede. Besøget var et virksomhedsbesøg, hvor elever fra nogle 2. klasser på Gedved Skole skulle have en rundvisning.

Forælderen, Per Johansson, der medvirkede i tv-indslaget, betegnede Tigerens Rede for en religiøs sekt, men det passer ikke, fortæller leder Anne Sophie Jørgensen.

Ifølge hende er Tigerens Rede en kursusvirksomhed, som underviser i meditation og spiritualitet:

- På Tigerens Rede er vi kede af den megen negative ballade. Vi tror på dialog og på gensidig respekt, som har været kendetegnende for virksomhedens tilstedeværelse i Gedved de seneste 27 år, siger Anne Sophie Jørgensen, der er leder af Tigerens Rede, i pressemeddelelsen.

Hvad angår tantrasex, understreger Anne Sophie Jørgensen, at der kun to gange om året bliver afholdt et tre dages kursus for par med fokus på kærlighed, sex og spiritualitet, men hvor der ikke på noget tidspunkt bliver dyrket sex.

Programmet for skoleelevernes besøg, som fandt sted den 24. februar i år, var derimod at få en rundvisning hos Tigerens Rede, hvor de fik mulighed for at se folk mediter, danse og spise, lyder forklaringen.