Superligaklub forlænger med klubveteran og skibber tre spillere videre

De Gule fra Horsens forlænger med snart 38-årige klubveteran Peter Nymann, mens man samtidig tager afsked med tre andre spillere.

Peter Nynamm i duel med Mustafa Amini fra AGF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

130 kampe med AC Horsens-logoet er det blevet til, siden Peter Nymann skiftede fra FC Vestsjælland til AC Horsens i 2016.

Nu har han forlænget frem til næste sommer, og manager Bo Henriksen er lykkelig for, at han også råder over snart 38-årige Nymann i næste sæson.

- Peter Nymann er en kulturbærer og en institution i AC Horsens, og jeg kan ikke rose ham nok. Han har kæmpe betydning på og uden for banen, og han har igen i denne sæson leveret præstationer på et meget højt niveau. Han er vellidt af alle i og omkring truppen, og han er en fantastisk repræsentant for vores værdier, så vi er både glade for og stolte af, at han fortsætter, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Læs også Campingpladserne er proppede: Her er alt udsolgt

Kulturbærer forlænger

AC Horsens tabte forårssæsonens første tre kampe, og det var uden Peter Nymann på banen. Siden kom han tilbage på banen, og han har ikke prøvet at tabe i 3F Superligaen i år.

Peter Nymann har en fortid i en række danske klubber og har også prøvet kræfter med et udlandsophold i svenske Djurgårdens IF. AC Horsens er den klub, han har tilbragt flest sæsoner i.

- Jeg er glad for, at jeg har skrevet under på endnu en forlængelse af kontrakten med AC Horsens, for klubben udvikler sig hele tiden, og det vil jeg gerne være en del af, så længe jeg kan bidrage. Jeg nyder at spille fodbold i AC Horsens, hvor vi har et godt setup og en stærk trup med et stort potentiale, og jeg ser frem til endnu et år i den gule trøje, siger Peter Nymann til klubbens hjemmeside.

Læs også Ulovlige scootere og knallerter er yt - nu vil de unge have tuk-tuks

Kasserer tre

De Gule forlænger ikke med Matthias Præst og Oliver Drost, der begge har kontraktudløb, og Erhan Masovic vender retur til Club Brugge efter sit lejeophold.

- Alle tre spillere har ydet en rigtig fin indsats for AC Horsens, og de har hver især bidraget til et stærkt miljø og hård konkurrence i truppen. Vi ønsker dem alle held og lykke fremover, og vi glæder os til at følge dem, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Torsdag møder AC Horsens i Odense OB, og søndag er der returopgør i Horsens, hvor man tager officiel afsked med de tre spillere.