Stor tilfredshed med Peter Sørensen

Borgerne i Horsens Kommune er meget tilfredse med deres borgmester, viser Megafon-måling

I Horsens kommune hænger borgmesterkæden rundt om halsen på Peter Sørensen fra Socialdemokraterne.

Og der hænger den vist meget godt. I hvert fald hvis man spørger borgerne i Horsens Kommune, og det har TV 2 | ØSTJYLLAND fået analyseinstituttet Megafon til at gøre i forbindelse med midtvejsvalget.

Megafon har lavet en frisk meningsmåling blandt borgerne i Horsens om deres tilfredshed med borgmester Peter Sørensen.

67 procent svarer i meningsmålingen, at de er tilfredse eller meget tilfredse med Peter Sørensen. 21 procent svarer, at de hverken er tilfredse eller utilfredse, mens syv procent er utilfredse eller meget utilfredse. Fem procent ved ikke.

- Når målinger som denne kommer, er det altid rart, og jeg kan ikke undgå at blive en smule glad indvendig, når nogen synes, at man gør et godt stykke arbejde, siger Peter Sørensen til tv2oj.dk.

Måling: Venstre og Socialdemokratiet taber terræn

Han fortsætter:

- Hvis man ikke har et godt byråd og nogle gode samarbejdspartnere og borgere rundt i kommunen, så er det svært at have mit job. Jeg synes, at vi har en rigtig god stemning i kommunen. Men for mig er der en måling, som tæller, og det er den på valgdagen. Det er valgdagen, som tæller, men jeg er da beæret over at få sådan en måling som denne her. Men jeg vil gerne dele den glæde med alle i kommunen, der er med til at tage ansvar.

Mens borgerne altså ser ud til at være godt tilfredse med Peter Sørensen, så oplever hans parti, Socialdemokraterne, en lille tilbagegang, hvis man sammenligner Megafons måling med kommunalvalget i 2013.

Målingen for analyseinstituttet Megafon har 501 respondenter og den er lavet i perioden fra den 29. oktober til den 12. november.

TV 2 | ØSTJYLLAND gennemfører i løbet af november måned midtvejsvalg i samtlige ti østjyske kommuner sat i Region Midtjylland, og mandag er turen kommet til Horsens. Derfor sender vi en direkte debat med nogle af de lokale politikere i kommunen. Debatten foregår i Fængslet, og den bliver sendt direkte på TV 2 | ØSTJYLLAND i dag, mandag, fra klokken 19.30.

aarhus Universitetshospital

Flere end 200 på venteliste: Syge af senfølger i kø til nye klinikker

Politibil

Politiet rykkede ud og lukkede ungdomsfest

kræftbørn børneafdelingen børneafdeling kræftramte Skejby Sygehus

play Afsløring vækker vrede: Plan om at samle behandling af kræftramte børn i København har været undervejs i tre år

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag