Stærke Horsens rykker forbi Randers med klar sejr i østjysk lokalopgør

AC Horsens vandt søndag 3-0 ude over Randers FC og rykker dermed forbi kronjyderne i tabellen.

Horsens-spillere jubler, efter Jonas Thorsen har scoret til 1-0 i kampen mod Randers FC søndag eftermiddag. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix

AC Horsens fortsatte søndag den meget stærke stime i 3F Superligaen, da holdet besejrede Randers FC med 3-0 på udebane.

Det var syvende kamp i træk, at Horsens gik fra banen uden nederlag, og med sejren rykker Bo Henriksens tropper forbi Randers og ligger nu nummer et i Superligaens nedrykningsspil pulje 2.

Sejren kom i hus via en scoring halvvejs i første halvleg og derefter klassiske Horsens-dyder med en masse løb og fysik. 

Horsens blev de store mod Randers FC denne søndag.  Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Horsens-spillernes fight tillod ikke Randers at få gang i spillet, og med to sene scoringer blev den klare sejr kørt i hus.

Randers startede kampen bedst og kom indledningsvis til nogle gode muligheder, men efter 22 minutter kom gæsterne foran ved Jonas Thorsen, der sparkede bolden fladt i mål efter et glimrende angreb. 

Horsens-backen Michael Lumb var tæt på 2-0 efter en halv time, og i den anden ende lukkede gæsternes defensiv af for Randers. 

Læs også AC Horsens henter back med 'usædvanlig god motor'

Lejespilleren Tosin Kehinde var Randers' mest iøjnefaldende spiller i første halvleg, men trods flere gode aktioner kom Randers ikke til det helt store.

Lukkede og slukkede til sidst

Randers havde efter pausen fortsat store problemer med at skabe chancer mod det hårdtarbejdende Horsens-hold.

Farvel og Tak. Mathias Nielsen så rødt i kampens sidste minutter efter to gule kort. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Hjemmeholdets anfører, André Rømer, var efter 65 minutter tæt på med et langskud, som gik lige forbi mål, men i stedet for en udligning lukkede gæsternes Jonas Thorsen kampen med sit andet mål syv minutter før tid.

Horsens-anfører Hallur Hansson bankede sidste søm i kisten med sit mål til 3-0 to minutter efter, inden Randers' forsvarsspiller Mathias Nielsen fik sit andet gule kort i kampen kort før tid.