Sponsorerne svigter AC Horsens

Det samlede økonomiske resultat i AC Horsens efter 3. kvartal af 2015 er et overskud på 0,5 millioner kroner før skat

Onsdag har fodboldklubben AC Horsens, der spiller i 1. division, præsenteret det økonomiske resultat for 3. kvartal af 2015.

Resultatet viser et overskud på 0,5 millioner kroner før skat, hvilket ifølge klubben primært skyldes højere transferindtægter end budgetteret. AC Horsens forventer et underskud på 0,5 millioner kroner for hele 2015.

Klubben oplyser, at resultatet ikke svarer til forventningerne.

- Det er klart, at vi mangler lidt i forhold til sponsorer og sponsorater, siger Kristian Nielsen, der er direktør i AC Horsens, til tv2oj.dk.

Fald i sponsorindtægter

Han henviser til, at der har været et markant fald i sponsorindtægterne, da flere sponsorer i sommer valgte ikke at gentegne sponsoraterne eller nedbringe dem.

Cheftræner: Sindssygt stolt af drengene

- Der er ingen tvivl om, at der i AC Horsens har været en periode, som har været præget af negative historier, og det, håber vi, er vendt nu qua, at vi har fået styr på økonomien og har et hold på banen, som gør det over alt forventning, siger Kristian Nielsen med henvisning til, at AC Horsens indtager den oprykningsgivende 3. plads i 1. division.

i 2014 havde klubben et underskud på 10,4 millioner kroner, og sammenligner man det med det forventede underskud på 0,5 millioner kroner for 2015, er det bestemt tilfredsstillende.

- Det er meget tilfredsstillende. Ingen tvivl om det. Vi er tilfredse med at have opnået det, som har været vores ambition, siger Kristian Nielsen.

AC Horsens slog forleden topholdet fra Lyngby BK med 2-1, og på søndag gælder det det østjyske lokalopgør mod Silkeborg IF. Den kamp spilles på Mascot Park Silkeborg klokken 15.00.

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere

Untitled collage

Kan få ny og unik uddannelse i naboby - men det vækker ikke glæde

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

politibil

Tyve brød ind i hus, imens familie var hjemme

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt