Skide godt: AC Horsens hitter på Facebook

AC Horsens varmer op til forårssæsonen, og cheftræner Bo Henriksen har en plan

Der er mange bejlere om oprykningspladserne i landets næstbedste fodboldrække, og en af dem er AC Horsens, der har overvintret på en tredjeplads.

Bo Henriksens mandskab sparker foråret i gang med udekampen mod lokalrivalerne fra Vejle Boldklub søndag den 20. marts, og spillerne er netop vendt hjem fra en træningslejr i Tyrkiet, så de burde være i rigtig god form på nuværende tidspunkt.

AC Horsens var pivfarlige i træningskamp

Forberedelserne udenfor kridtstregerne er også i fuld gang, og Bo Henriksen er ved at lægge storstilede planer sammen med de to tidligere AC Horsens-spillere Niels Lodberg og Søren Jochumsen. Planen bliver udtænkt i bedste Olsen Banden-stil.

Tirsdag aften havde 287 valgt at dele opslaget på Facebook.

Se videoen herunder.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

De Gule står foran et super spændende forår, hvor holdet skal spille med om oprykningen til Superligaen - Men spillerne...

Opslået af AC Horsens på 8. marts 2016