Sen scoring sikrede SIF point mod ACH

Silkeborg pressede vildt i hele anden halvleg, men sikrede sig først et point i kampens sidste minutter

Tredjepladsen i 1. division i fodbold er stadig til at få øje på for Silkeborg IF, som torsdag aften sikrede 1-1 hjemme mod AC Horsens i den næstbedste række.

Udligningen faldt ved Robert Skov i kampens næstsidste minut, og den kom efter et gevaldigt Silkeborg-pres i hele anden halvleg, hvor hjemmeholdet også fik en scoring annulleret.

Horsens var ellers toneangivende i første halvleg, og efter næsten en halv times spil høstede gæsterne frugten af spilovertaget.

Finnbogason gled bolden i mål

Efter et fornemt Horsens-opspil blev bolden lagt ind i feltet fra venstre side, hvor Kjartan Finnbogason kom løbende og liggende gled bolden i mål til 1-0-føring til gæsterne.

Konkurs kan sende 12 point til Østjylland

Efter pausen pressede Silkeborg på og havde flere muligheder for at udligne i de første ti minutter af anden halvleg. Silkeborg vandt nærkampene og fik lagt et pres, og tendensen fortsatte.

Scoring annulleret

Der var chancer til Emil Scheel og Martin Thomsen, og Silkeborg fik en hovedstødsscoring af Emil Scheel annulleret efter skub i ryggen.

Der stod Silkeborg på det hele i anden halvleg, hvor man jagtede de vigtige point i forhold til den tredjeplads, der er så afgørende, fordi den giver oprykning til den bedste række.

I kampens døende minutter lykkedes det så for Silkeborg at udligne på en fornem scoring af Robert Skov kort efter, at han havde brændt en stor chance.

Skov tog bolden og trykkede af uden for feltet, og den strøg i mål til 1-1.

I torsdagens andet opgør i rækken var Fredericia på besøg hos FC Roskilde. Det blev en målrig affære, der sluttede 4-4 efter en 2-0-føring til hjemmeholdet efter 15 minutters spil. Efter lidt over en halv time var der dog udlignet af Nikolaj Hagelskjær og Rogvi Baldvinsson.

Efter pausen fortsatte Fredericia de gode takter. I kampens 52. og 66. minut blev det først 3-2 og så 4-2, og begge gange var Brent McGrath målscorer.

Føringen holdt dog ikke, og seks minutter før tid kunne Bajram Fetai udligne til slutresultatet 4-4.

Det ene point betyder, at Fredericia er på sjettepladsen med 25 point, mens hjemmeholdet har 18 point under midten i rækken.

test corona covid-19

Mobile testcentre bruges alt for lidt, mener regeringen - indkalder kommuner til hastemøde

Skærmbillede 2021-01-20 kl. 19.30.26

Østjysk virksomhed om præsidentskifte: - Vi ser frem til, at der kommer ro og kontrol

Jægergårdsgade

play Brand i Aarhus: Beboere blev evakueret

Anders Kühnau

Regionsrådsformand om fald i vaccineleverance: Ældre og sårbare kommer til at vente

politibil

Efter flere våbenfund: Politiet opretter to visitationszoner i Aarhus

Liva

Liva er både dansker og amerikaner: - Derfor er det her præsidentvalg helt specielt