Rønnow: Jeg er glad og stolt

Frederik Rønnow fra AC Horsens skifter til Brøndby IF

AC Horsens fra 1. division har torsdag solgt Frederik Rønnow til Brøndby IF.

Den talentfulde målmand har skrevet under på en fireårig aftalt med Brøndby IF, og han skifter øjeblikkeligt.

- Det er fedt. Jeg er super glad og stolt over, at jeg har fået muligheden for at komme til en topklub i Danmark, siger Frederik Rønnow til tv2oj.dk.

Han fortæller, at flere klubber har vist deres interesse for ham, men at han ikke var i tvivl, da Brøndby IF tidligt i forløbet meldte sig på banen.

- De har vist interesse gennem længere tid, og de har været ude at se mig mange gange. De gav tidligt udtryk for, at de ville have mig, og de har præsenteret en god plan for mig, siger Frederik Rønnow.

Se: Rønnow solgt til Brøndby

Han har første dag på træningsbanen i sin nye klub fredag formiddag. Her skal han kæmpe med Lukas Hradecky om pladsen i målet.

- Lukas Hradecky er dygtig, og jeg har stor respekt for ham og hans præstationer, så det bliver en hård konkurrence. Men jeg glæder mig til det, og så må vi se, hvem træneren vælger, siger Frederik Rønnow.

Den unge målmand er opvokset i Horsens og har fået sin fodboldopvækst i AC Horsens.

- Det bliver vemodigt at forlade klubben og byen. Jeg er en Horsens-dreng og født og opvokset i byen, men jeg er nået til et sted, hvor skal tage det næste skridt op, og det er en fantastisk mulighed, jeg nu har fået, siger Frederik Rønnow.