Rønnow: Dejligt at være tilbage

Frederik Rønnow tilbage i målet efter et års pause

Foto: badenfoto.dk

Frederik Rønnow var i weekenden tilbage i målet for AC Horsens, efter et springerknæ har holdt den unge målmand på sidelinjen i mere end et år.

Godt nok tabte AC Horsens træningskampen mod Sønderjyske med 2-1, men målmanden var glad for at være tilbage på banen.

- Først og fremmest var det selvfølgelig en dejlig følelse for mig at være tilbage på banen i en rigtig kamp igen. En kamp på en stor bane er noget helt andet end træning. Jeg kunne også godt mærke, at jeg naturligvis mangler noget i timing i de forskellige situationer, men det skal nok komme tilbage. Og det er kun kampe, der hjælper på det, så det var et stort skridt i den rigtige retning at spille en halvleg, siger Frederik Rønnow til klubbens hjemmeside.

Han håber nu, at han i den nærmeste fremtid kan komme i kamp igen - hvis kroppen tillader det.

- Knæene reagerede helt perfekt i dag, og det er vigtigere for mig end alt andet her i træningskampene. Jeg mærkede ingen smerter under kampen, og det har jeg heller ikke gjort her lige efter kampen. I de kommende dage bliver det spændende at se, hvordan knæene reagerer på at have været i kamp i 45 minutter, men lægestaben og jeg er optimistiske og tror på, at det endelig går stærkt fremad. Hvis alt går vel i den kommende uge, så er det nu mit næste mål, at jeg også skal stå mindst 45 minutter mod Brabrand på fredag, siger Frederik Rønnow.

Kampen mellem AC Horsens og Brabrand spilles på fredag kl. 14.45 på CASA Arena i Horsens.