To røde kort i testkamp

AC Horsens er kommet op i gear

Foto: AC Horsens

Hvem siger, at en træningskamp ikke kan have masser af nerve og intensitet?

Der var i hvert fald masser af dramatik, da superligaklubben AC Horsens onsdag pudsede forman af mod FC Fredericia fra den næstbedste række.

I løbet af kampen blev ikke færre end to FC Fredericia-spillere præsenteret for det røde kort af dommeren. I modsætning til i en almindelig turneringskamp fik gæsterne dog lov til at sætte nye mænd på banen i stedet for dem, der havde fået marchordre.

Kampen mellem Horsens og Fredericia blev spillet på kunstgræsbanen ved CASA Arena. Opgøret endte med et smalt nederlag på 1-2 til hjemmeholdet.

Fortsætter i Horsens?

Den enlige AC Horsens-scoring blev sendt i netmaskerne af 20-årige Mikkel Cramer, der netop har skrevet under på en kort kontrakt for forårssæsonen.

Trods nederlaget var forsvarsspilleren Morten Rasmussen tilfreds med kampen, hvor østjyderne ifølge ham rejse sig efter den seneste træningskamp mod Viborg.

- I forhold til kampen mod Viborg, så havde vi meget mere bevægelse på holdet, afleveringerne sad væsentligt bedre, og konditionelt så vi skarpere ud, så der var fremgang at spore i spillet, men vi indkasserer stadig for nemme mål. Vi mistede bolden på farlige steder, og det straffede FC Fredericia hårdt. Det er blevet bedre, men der er stadig noget at arbejde med, siger Morten Rasmussen til AC Horsens' hjemmeside.