Rift om topscorer

Mange klubber har Gilberto Macena i kikkerten

Foto: badenfoto.dk

Trods økonomisk krise i stort set hele den europæiske fodboldverden er flere klubber tilsyneladende interesserede i at få AC Horsens-angriberen Gilberto Macena på lønningslisten.

Årsagen er enkel: Den lille 27-årige brasilianer kan score mål!

Ifølge AC Horsens' sportsdirektør, Jesper Hansen, har østjyderne fået en del henvendelser fra klubber, der er interesserede i Gilberto Macenas signatur på en kontrakt.

- Vi får jævnligt henvendelser på vores spillere, og interessen er selvfølgelig størst for Gilberto Macena. Det er helt naturligt, at der er interesse for Superligaens topscorer, og det har da også udmøntet sig i konkrete tilbud, men det var ikke attraktivt nok for hverken Gilberto eller os, siger Jesper Hansen til AC Horsens' officielle hjemmeside.

Prisen skal være den rigtige
Ifølge sportsdirektøren er AC Horsens klar til at hjælpe Gilberto Macena videre i karrieren - men kun hvis prisen er den rigtige.

Klubben har nemlig selv brug for hans evner i den kommende forårssæson.

- Der venter os et spændende og udfordrende forår, hvor vi skal præstere rigtig godt for at fastholde vores placering i tabellen, og vi har også mulighed for at spille os i pokalfinalen. Gilberto bliver en vigtig brik i de bestræbelser, og man skal hele tiden holde et salg op mod, hvad vi kan få ud af at beholde ham, forklarer Jesper Hansen.