Retov er ny U-træner i AGF

Martin Retov bliver assistenttræner for AGF's U17 Liga-hold

Foto: AGF

For små tre uger siden meddelte 35-årige Martin Retov, at han og AC Horsens var blevet enige om at ophæve kontrakten.

Midtbanespilleren, der har spillet fem år i AC Horsens, har nu fået styr på fremtiden.

Martin Retov bliver således ny assistenttræner for AGFs U17 Liga-hold og vil samtidig få holdansvaret, når U16-årgangen spiller testkampe mod andre liga-klubber, oplyser AGF på sin hjemmeside.

Se: Retov vil være træner

- Vi glæder os over, at Martin har sagt ja til at blive en del af vores trænerbesætning. Med sin erfaring og fodboldmæssige indsigt bliver han et stærkt supplement til den dygtige trænerstab, vi allerede har omkring U17 og U16, siger Anders Madsen, der er talentchef i AGF.

AGFs talentsektor tæller i forvejen flere trænere, der har spillererfaring fra højeste niveau. Det gælder for eksempel Allan K. Jepsen, Christian Flindt-Bjerg, Martin Jørgensen og Flemming Povlsen, og nu er Martin Retov også på den liste.

Se: Retov stopper i AC Horsens

- Det tiltaler mig rigtig meget at komme ind i et rigtig godt elitemiljø med dygtige trænere, der arbejder med at udvikle unge spillere og gøre dem klar til højeste niveau. Jeg kan dele ud af den erfaring, jeg har fået i min spillerkarriere, men jeg er her også for at suge til mig. Det er en ny verden for mig, og jeg glæder mig bare til at lære af de mange dygtige trænere, der er i klubben, siger Martin Retov.

Han er i gang med A-træneruddannelsen og forventer at færdiggøre den til januar.

Som aktiv fodboldspiller har Martin Retov blandt andet repræsenteret AC Horsens, tyske Hansa Rostock og Brøndby IF.