Rema 1000 er Danmarks bedst omtalte brand

Kæledæggen Lego må se sig slået helt ned på tredjepladsen, når det gælder positiv omtale

Rema 1000 har flere end 200 butikker i Danmark. Kædens danske hovedkvarter ligger i Horsens. Foto: Christian Als - Scanpix

Lego har siddet solidt på tronen som Danmarks bedst omtalte brand i mange år, men i år må Lego se sig slået af butikskæden Rema 1000, der har dansk hovedkvarter på Marsalle i Horsens.

Det er YouGov, der har sammenlignet flere end 300 varemærker i Danmark for at vise, hvilke mærker der har fået mest positiv omtale.

Læs også Bilka sætter dato på åbning i Randers Storcenter

'Det er vi utroligt stolte over, og vi kan forsikre jer om, at vi vil arbejde benhårdt på at bibeholde denne placering', skriver Rema 1000 Danmarks på deres facebookside.

I den nye undersøgelse må Lego se sig slået helt ned på tredjepladsen, når det gælder positiv omtale, mens MobilePay som den nye dreng i klassen brager ind i top-10 på en andenplads.

Læs også Føtex sænker priserne på 2000 varer

Med i top 10 er også blandt andre Ikea, Netflix og Tryg. MobilePay, der som den nye dreng i top-10 brager ind på en andenplads.

Hver dag interviewer YouGov BrandIndex 200 personer, der er repræsentative for den generelle befolkning, og spørger dem om deres holdninger til forskellige varemærker.

En af de parametre, som YouGov BrandIndex måler på er varemærkets Buzz (omtale).

Varemærker med højeste Buzz-score (omtale)

Rema 1000 har flere end 200 butikker i Danmark. Det har fredag aften ikke været muligt at få en kommentar fra Anders René Jensen, der er indkøbs- og marketingdirektør i Rema 1000.