Pokalkampe udsat til 2014

DBU er i gang med at finde nye datoer

Store dele af Danmark blev lammet, da stormen Bodil ramte landet den 5. december.

Det fik også betydning for to fodboldkampe i DBU Pokalen, som skulle være spillet mellem henholdsvis AGF og AaB, og AC Horsens og Vejle Boldklub.

Begge kampe blev aflyst på grund af stormen, og nu er DBU i gang med at finde nye datoer, hvor kampene kan spilles. Fodboldfans kan dog se langt efter pokalkampe før jul, fortæller DBUs turneringsleder Peter Ebbesen til tipsbladet.dk:

- Vi har overvejet den kommende weekend her, men klubberne ønskede det ikke, så det er nok bedst at vente. Vi kan godt sige med sikkerhed, at de to kampe først bliver spillet i 2014, og når vi ikke kan sige det mere præcist end det, er det, fordi vi afventer UEFA's lodtrækning til Champions League og Europa League, og derefter planlægningen af de første Superliga-runder i foråret, hvor AaB og AGF jo kan komme ud af i alt fra fredags- til mandagskampe.

De to kvartfinaler i pokalturneringen må ikke sendes i fjernsynet samtidig med en europæisk turneringskamp. Derfor mangler der stadig at falde flere brikker på plads, inden nye kampdatoer ligger klar.

DBU turneringsleder vurderer, at Horsens' kamp måske kommer til at blive spillet kort før NordicBet Ligaen starter op igen.

De endelige spilledatoer skulle ifølge DBU være fastlagt senest den 18. december.