Panduro holder vejret

Venter i spænding på svar fra DR

Om ganske kort tid får Frank Panduro svar på, hvorvidt om han lykkedes med sine planer om at få Eurovision Song Contest 2014 til Horsens.

- DR har været på besøg, og de har fået et kvalificeret grundlag for at kunne træffe en beslutning, og vi får endelig svar fra DR her i starten af august, siger Frank Panduro til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Horsens kæmper mod Herning og København om at blive værtsby for det prestigefyldte arrangement.

Herning har budt ind med Jyske Bank Boxen, mens København har budt ind med to steder. Et stort telt foran DR Byen og B&W-hallerne.

I har Horsens har Frank Panduro, som han selv beskriver det - tænkt ud af boxen. Han ønsker, at Fængslet i Horsens med et overdækket glastag, skal danne rammerne for verdens største musikkonkurrence.

Frank Panduro frygter dog, at Horsens noget utraditionelle Grand Prix-ansøgning i sidste ende kan betyde, at DR fravælger fængselsbyen.

- Vi har det frække spillested, og det er spørgsmålet, om EBU og DR tør vælge det, siger Frank Panduro til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Jan Lagermand Lundme fra DR er ansvarlig for den indholdsmæssige del af showet til næste år. Han afviser, at Horsens på forhånd er ude af kapløbet. Samtidig slår han fast, at den endelige beslutning om hvem der får værtskabet endnu ikke er truffet.

- Der er rigtig mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Det er nogle gode bud, vi har modtaget fra byerne. Vi vil gerne vælge den by, hvor vi i fællesskab kan lave det bedste show, siger Jan Lagermand Lundme til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Imens holder Frank Panduro vejret i Horsens.

- Jeg er meget spændt, og det er stilhed før stormen, hvis vi får

værstskabet, siger Frank Panduro til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Eurovision Song Contest 2014 afholdes med semifinaler d. 6. og 8. maj og finale d. 10. maj.