Opgiver fængsling i voldssag

22-årig slået bevidstløs på åben gade

Fire personer slipper indtil videre for at blive stillet for en dommer med krav om varetægtsfængsling efter en sag om et groft overfald i Horsens natten til søndag.

Ved overfaldet blev en 22-årig mand slået bevidstløs, da han cyklede hjem fra byen, og blev antastet af en gruppe unge mennesker.

- Han er i markant bedring nu. Det så ellers noget trist ud med ham til at begynde med, fortæller vagtchef Morten Vegger fra Sydøstjyllands Politi.

Kort tid efter overfaldet fik politiet anholdt to personer på 16 og 17 år. Siden har politiet anholdt og sigtet yderligere to personer i sagen.

- Vi har overvejet, om de skulle fremstilles i grundlovsforhør, men det er endt med, at det bliver de ikke, fortæller Morten Vegger.

Fortsat sigtet i sagen
Dagen igennem har politiet foretaget afhøringer i sagen. Blandt andet for at kunne bestyrke mistanken mod de sigtede.

- Vi har ikke kunnet fastslå, hvem der har gjort hvad, så derfor er der ikke grundlag for at fremstille dem. Men de er fortsat sigtede i sagen, og efterforskningen kører videre, siger Morten Vegger.

Den 22-årige fulgtes med en kammerat på cykel, da de blev omringede af en gruppe på 15-20 personer.

I klyngen af personer faldt der angiveligt en bemærkning, som fik flere i den store gruppe til at gå løs på den 22-årige.

Den 22-årige blev væltet omkuld og blev ifølge politiet sparket flere gange i hovedet. Overfaldet var så slemt, at han mistede bevidstheden.

Den 22-årige var stadig bevidstløs, da han efter overfaldet blev kørt på skadestuen i Horsens. Her kom han dog senere til bevidsthed.