Opdateret: Motorvej genåbnet efter 8 timer uden trafik

En lastbil med dyrefoder væltede på E45 syd for Horsens. En mand har mistet livet

00:43

Foto: Frank Blauenfeldt / TV Syd

Foto: Google Maps

1 af 3

Artiklen er opdateret torsdag klokken 22.25

Trafikanterne på E45 syd for Horsens skulle torsdag væbne sig med ekstra tålmodighed, da en lastbil ved 13.30-tiden væltede og spærrede flere vognbaner i begge retninger.

I løbet af eftermiddagen blev et enkelt spor i nordgående retning åbnet, men det er først klokken 22.00, at første vognbane i sydgående retning blev åbnet op for trafik. Dermed har motorvejen altså været helt lukket ned i sydgående retning i mere end otte timer.

Lastbilen, der var lastet med dyrefoder, væltede på motorvejen i sydgående retning syd for Horsens ved afkørsel 58, og chaufføren har mistet livet i forbindelse med ulykken.

Chauffør har mistet livet

- Lastbilchaufføren er død. De seneste meldinger går på, at han formentlig har fået et ildefindende, og at det er derfor, at han er kørt galt, oplyser vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi til tv2oj.dk.

Lastbilen har indtil torsdag aften ligget og spærret for trafikken i sydgående retning, mens meget af det foder, som den fragtede, er spredt ud over vognbaner i begge retninger.

Det er også på grund af foderet, at der fortsat er lukket én vognbane i hver retning, men Jørn Lindhardt fortæller, at han regner med, at det sidste vil være ryddet op sidst på torsdag aften, og at alle vognbanerne så igen vil være åbne for trafik.