Officielt: AC Horsens lejer Anders Østli

AC Horsens henter Anders Østli i FC Vestsjælland på en lejeaftale

Foto: AC Horsens

Mandag har AC Horsens offentliggjort, at klubben har hentet Anders Østli til klubben på en lejeaftale, der løber frem til 31. december 2015.

Den norske forsvarsspiller skifter til østjyderne fra FC Vestsjælland.

- Jeg hørte først om kontakten til AC Horsens i sidste uge, og derefter er det gået stærkt med at få tingene på plads. Jeg spillede sidste kamp i weekenden for FC Vestsjælland, men ser nu frem til at optræde for AC Horsens. Jeg har kontrakt med FC Vestsjælland frem til sommer næste år, så planen er, at jeg skal tilbage, når lejeaftalen i AC Horsens er slut. Men nu ser vi hvordan efteråret går, og så evaluerer vi til vinter igen, siger Anders Østli til AC Horsens hjemmeside.

Han fortsætter:

- Jeg ser AC Horsens som en positiv klub med en god kultur både på og udenfor banen, og holdet kæmper hårdt i hver eneste kamp, og det tiltaler en spiller som mig.

AC Horsens: Østli er dygtig

32-årige Anders Østli gør sig primært i det centrale forsvar eller på backen.

- Anders Østli er en meget rutineret spiller, der forstærker vores centrale forsvar. Efter Lodbergs skadesproblemer har vi været udfordret i midterforsvaret, og nu får vi Anders Østli ind i truppen, så vi er rigtig godt garderet centralt i forsvaret. Med sin rutine vil han kunne give noget ro inde på banen, og det er vigtigt vi har en stor grad af rutine centralt på banen, siger Bo Henriksen, træner i AC Horsens.

Anders Østli har tidligere optrådt i dansk fodbold for Varde, Skjold, Roskilde, norske Lillestrøm, Sønderjyske og FC Vestsjælland