Østjysk superligaspiller smittet med COVID-19

Michael Lumb fra AC Horsens er konstateret smittet med COVID-19. Resten af truppen er testet negativ.

- Jeg er træt og har ondt i hovedet, men jeg har taget nogle piller, der kan holde hovedpinen nede. Ellers har jeg det okay, udtaler fodboldspiller Michael Lumb fra AC Horsens i en pressemeddelelse.

Han bliver ligesom resten af spillerne og staben i AC Horsens ugentligt testet for COVID-19, og den seneste test viste altså, at han var positiv.

Testen viste også, at alle øvrige spillere, trænere og ledere har fået negativt svar og altså ikke er blevet ramt af COVID-19.

AC Horsens følger retningslinjerne, der er udarbejdet af Divisionsforeningen, og det betyder, at Michael Lumb i første omgang skal blive hjemme, indtil han har været symptomfri i 48 timer.

Protokollerne virker

- Vi følger selvfølgelig protokollerne nøje, og alle spillere, trænere og ledere bliver som protokollerne foreskriver testet igen fredag den 16. oktober, selvom deres tests var negative. Det her er selvfølgelig en ærgerlig situation for Lumb, men vi ser det også som et udtryk for, at protokollerne virker, i og med vi fanger et positivt tilfælde, inden vi sender spillerne i kamp, fortæller cheftræner Niels Erik Søndergård.

AC Horsens må under alle omstændigheder undvære Michael Lumb i udekampen mod AGF søndag den 18. oktober, og en lægefaglig vurdering vil afgøre, om han kommer i betragtning til kampen mod FC Nordsjælland søndag den 25. oktober.

De øvrige 3F Superligaklubber bliver ligeledes testet for COVID-19 ugentligt.

kupdrgbdlsjhvtiimusm

Fangevogter, sygeplejerske eller flygtning: Nu har du chancen for at spille med i ny film om Hvidstengruppen

20210413161112343_1000

Aarhusiansk ejer forsvarer Nemlig.com - men ser med stor alvor på kritik

Skærmbillede 2021-04-14 kl. 06.49.39

Morten har et helt særligt humør - derfor har han nu vundet en pris

IMG_9700

Se omdiskuteret historisk bygning blive revet ned

Ikea Skejby Aarhus IKEA

IKEA frygtede at blive overrendt - men det blev langt fra tilfældet

aarhus åen å

Politisk flertal vil droppe coronapas ved udendørsservering

Dagens mest læste