Ny legetøjskæde åbner med butikker i Horsens og Silkeborg

Legekæden er blevet til Kids Coolshop, der i dag åbner med fire afdelinger i Jylland og en på Fyn

Legekæden i Horsens' centrum er blevet til en Kids Coolshop. Foto: Kids Coolshop Horsens

Sådan ser det ud under åbningen af den nye butik i Horsens i dag. Foto: Kids Coolshop Horsens

Legekæden i Horsens' centrum er blevet til en Kids Coolshop. Foto: Kids Coolshop Horsens

1 af 3

I et unikt samarbejde mellem en legetøjsbutik og en onlineforretning åbner i dag en ny legetøjskæde med navnet Kids Coolshop. I Østjylland slår kæden dørene op til butikker i Silkeborg og Horsens.

Det, der gør Kids Coolshop, til noget særligt er konstellationen mellem en tidligere klassisk fysisk butik i form af Legekæden og så onlineshoppen Coolshop.

Læs også 100.000 har set udstilling om Cirkeline, Lillebror og Bamse

- Vores fokus bliver click og collect lidt ligesom Elgiganten, hvor vi kombinerer online med offline. Jeg ser det som et spændende samarbejde mellem en legetøjsbutik og en e-handelsgigant, siger indehaveren af den nye butik i Horsens, Søren W. Nielsen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Et andet særpræg i den nye kæde er den manglende tilstedeværelse af et decideret hovedsæde, hvor fra indkøb og lignende bliver foretaget. 

Læs også Legetøjskæde vil have youtuber som frontfigur

- Alle købmændene fra butikkerne sidder sammen med Coolshop ved bordet og bestemmer, hvad der skal købes ind ud fra deres erfaringer. Vi plejer at sige, at hovedsædet er i øjenhøjde med børnene, siger Søren W. Nielsen.

Ansætter youtuber
Kids Coolshop har desuden besluttet at tage et andet interessant valg i forhold til markedsføring. I modsætning til andre store kæder vil tv-reklamer ikke fylde meget.

- I stedet har vi ansat børneentertaineren Mikkel Rugholm som youtuber på fuldtid til at styre vores Youtube-side, hvor han blandt andet skal teste legetøj sammen med børnene og skabe en karakter der, som de mindste vil forbinde med os, forklarer indehaveren.

Der var godt gang i handlerne i butikken i Horsens fra morgenstunden af.  Foto: Kids Coolshop Horsens

Det har kæden gjort i erkendelse af, at især de mindste aldersgrupper er lettere at nå gennem sociale medier og deres tablet end på tv.

Udover Silkeborg og Horsens får Kids Coolshop butikker i Frederikshavn, Aalborg og Svendborg.

02:01

VIDEO: Kids Coolshop har besluttet sig for ikke at markedsføre sig med klassiske tv-reklamer, men derimod med en youtuber. Mød youtuberen Mester K i denne video.

Luk video