Ny fangeflugt i Horsens

En 22-årig mand er flygtet fra en psykiatrisk afdeling i Horsens

Foto: Google Maps

En 22-årig mand fra lokalområdet har tirsdag haft held til at stikke af fra den lukkede afdeling på Psykiatrisk Hospital i Horsens.

Manden sad varetægtsfængslet i surrogat på afdelingen, og han er blandt andet sigtet for vold, trusler og våbenbesiddelse, oplyser Sydøstjyllands Politi.

- Han var i første omgang anbragt på Psykiatrisk Hospital i Risskov i Aarhus, men i fredags blev han flyttet til afdelingen i Horsens, siger Peter Thaysen, politiinspektør i Sydøstjyllands Politi, til tv2oj.dk.

Han fortæller, at den 22-årige flygtede ved at smadre et vindue.

- Han havde barrikaderet sig på sit værelse, så personalet ikke kunne komme ind, og så smadrede han et vindue og flygtede, siger Peter Thaysen.

Flugtfangen beskrives som en 22-årig mand, muskuløs af bygning og 179 centimeter høj. Han har mørkt og kort hår, og han da han forlod psykiatrisk afdeling var han iført cowboybukser med skrift ned ad siden og en mørk jakke.

Se: Efter fangeflugt: Afdelingerne tjekkes

Sydøstjyllands Politi er nu i gang med at lede efter manden, som forventes forsat at befinde sig i Danmark.

- Han er sigtet for nogle alvorlige paragraffer, så folk skal under alle omstændigheder ikke selv tage kontakt til ham, men i stedet kontakte os, siger Peter Thaysen.

Sydøstjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Det er anden gang på kort tid, at det lykkes for en fange at flygte fra den lukkede afdeling på Psykiatrisk Hospital i Horsens.

For cirka seks uger siden stak en mand, som er sigtet for at have dræbt sin storesøster, af fra den samme afdeling. Han blev senere anholdt i Grækenland og er siden blevet sendt til Danmark igen.