Nærmer sig en ny direktør

AC Horsens er på jagt efter en direktør

AC Horsens er ved at indskrænke feltet af mulige kandidater til det ledige job som direktør i klubben og forventer at kunne præsentere den nye direktør indenfor en måned.

Tilbage i november 2014 var AC Horsens gennem en stor sparerunde, hvor der blev sagt farvel til flere folk i klubben.

Blandt andet betød det et farvel til Henrik Ravn, der var daværende direktør. Han stopper i klubben ved udgangen af februar, og derfor er det ikke realistisk, at han og den kommende direktør når at overlappe.

I weekenden var der ansøgningsfrist til jobbet, men ansøgningerne drypper fortsat ind i disse dage.

- Det går rigtig fint med at finde den nye direktør. Vi har fået omkring 10 ansøgninger, og der kommer lidt flere, så vi ender nok på omkring de 15, siger Ole Simonsen, der er bestyrelsesformand i AC Horsens, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han fortæller, at det er en blandet flok ansøgere med både unge og ældre i bunken.

- Der er nogle overraskende ansøgninger, som kommer fra en kant, jeg ikke havde forventet. Der er blandt andet nogen fra Sjælland, som så skal flytte, hvis det er, siger Ole Simonsen.

Han fortæller, at der en del ansøgninger fra personer med en baggrund i fodboldverdenen.

- Vi er gået i gang med samtaler med nogle af ansøgerene. Vi har foreløbigt haft to til samtale i den her runde, og der kommer flere. Vi har foreløbigt planlagt samtaler med fire, siger bestyrelsesformanden.

AC Horsens ligger nummer fem i NordicBet Ligaen med 23 point. Det er 14 færre end Lyngby og Viborg, der topper tabellen.