- Lyngby har mange styrker

Bo Henriksen spår en vanskelig kamp mod Lyngby

AC Horsens møder i dag, torsdag, Lyngby Boldklub i 1. division, og her forventer Bo Henriksen, der er træner i AC Horsens, en tæt kamp.

På trods af en pointmæssig skidt start på foråret for Lyngby, er sjællænderne stadig at finde på andenpladsen i 1. division, og Bo Henriksen mener, at holdet har mange styrker.

- Lyngby er et hold, der har mange styrker, som vi skal forholde os til. De scorer masser af mål, og det er jo en indlysende kvalitet. De har også nogle dygtige og hurtige kantspillere, som kan iscenesætte deres store targetman inde i boksen. Ham vil de gerne spille bolden op på. De har mange strenge at spille på rent offensivt, og alt det skal vi naturligvis forholde os til, siger Bo Henriksen til AC Horsens' hjemmeside.

AC Horsens var tæt på at få sin anden sejr i træk, men til allersidst lykkedes det FC Fredericia at udligne til 1-1 i weekendens kamp. Bo Henriksen ser nu frem til at prøve kræfter med et af 1. divisions bedste mandskaber.

Se: Det var ellers lige så tæt på

- Nøjagtigt som i alle de andre kampe, så skal vi også her være tro mod os selv. Vi må ikke stresse i vores spil, og samtidig skal vi holde fast i vores defensive koncept. Vi skal også prøve at forhindre dem i at skabe målchancer og score mål. Hvis vi holder dem nede på et fåtal af målchancer, så er det godkendt, siger Bo Henriksen.

Han fortsætter:

- Lyngby er et af de bedste hold i 1. division, hvilket fremgår tydeligt af tabellen. Vi skal arbejde stenhamrende hårdt, og hvis vi gør det, så er det slet ikke umuligt for os at få et godt resultat. Kampen mod Lyngby bliver en rigtig svær test. Samtidig er det en kamp, som vi glæder os helt vildt til, fordi det bliver sjovt at se, hvor vi står henne i forhold til ét af de bedste hold i 1. division.

Kampen mellem AC Horsens og Lyngby spilles på Casa Arena i Horsens torsdag klokken 16.30