Lokal- og brødrebrag i Basketligaen

Her til aften møder Randers Cimbria på hjemmebane det ubesejrede tophold Horsens IC

For hjemmeholdet er der alt at vinde, mens alle forventer, at udeholdet sydfra tager sejren. Det er de to østjyske hold, Randers Cimbria og Horsens IC, der brager sammen torsdag aften på førstnævntes hjemmebane. Blandt spillerne er tre brødre.

De to hold har haft en mildest talt meget forskellige start på Basketligaen, hvor de gule fra Horsens kan prale af at være ubesejrede og på en suveræn førsteplads i rækken med 18 point. Nede på en sjetteplads finder man værterne fra Randers, der blot har skrabet fire point sammen.

Kun tre brødre i duellen denne aften

Derfor er der da også umiddelbart lagt op til en umulig opgave for Cimbria-drengene, og seneste fem indbyrdes opgør har da også givet sejre til Horsens. Men på det seneste har Randers-holdet vist lovende takter, hvor det blandt andet endte i overtid mod det stærke fynske mandskab fra Svendborg Rabbits.

Et ekstra lille krydderi på opgøret er brødrekampen mellem fra Randers Cimbria, Nicky og Chris Nielsen, og Patrick Nielsen hos Horsens IC. Endnu en Nielsen-bror kunne have været med i duellen, men den mindste, Mike Nielsen fra Randers, er i øjeblikket skadet.

Opgøret fløjtes i gang kl. 19 i Arena Randers.