Lasse Kryger vender tilbage til AC Horsens

AC Horsens sagde tidligere i dag farvel til Martin Lund, og nu siger klubben goddag til Lasse Kryger

Lasse Kryger har tidligere optrådt for AC Horsens med stor succes, inden han skiftede til OB i sommeren 2014, og nu vender den hovedstødsstærke spiller tilbage til CASA Arena Horsens.

Han har 121 kampe på CV'et for AC Horsens, og han glæder sig til endnu flere oplevelser med AC-logoet på brystet.

- Jeg har valgt at vende tilbage til AC Horsens, fordi jeg kan identificere mig med klubben og de værdier, der er i AC Horsens. Tidligere i min karriere har jeg haft mine bedste fodboldår i AC Horsens, så jeg glæder mig til igen at spille for klubben. Skiftet kom også naturligt for mig, da jeg hørte om interessen, for det var samtidig en god mulighed for at få fast spilletid, som jeg har manglet i OB, fortæller Lasse Kryger til klubbens hjemmeside.

Han ser frem til at spille med i toppen af rækken.

- Jeg forventer, at vi skal spille med i den sjove ende af 1. division, og forudsætningerne er i hvert fald til stede, da vi ligger godt til. Så for mig bliver det en spændende udfordring at komme tilbage til AC Horsens, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med træningen siger Lasse Kryger.

Niels Lodberg stopper som spiller

Cheftræner Bo Henriksen har store forventninger til Lasse Kryger, der blandt andet tidligere har imponeret med en række flotte frisparksmål i den gule trøje.

- I Lasse har vi fået en ønskespiller ind, som i den grad passer ind i vores genopbygning af de værdier som skal definere AC Horsens, nemlig ydmyghed, holdånd og hårdt arbejde. Vi glæder os helt vildt til at arbejde med Kryger i det daglige. Han er en spiller med et vanvittigt højt bundniveau, og han har nogle spidskompetencer, som kan gøre ondt på alle hold i Bet25 ligaen, så vi har store positive forventninger til, hvad Kryger kan tilføre vores hold, siger en glad AC Horsens træner.

AC Horsens meddelte tidligere i dag, at klubben er blevet enig med offensivspilleren Martin Lund om at ophæve kontrakten, og Lund fortsætter karrieren i islandsk fodbold.

AC Horsens tager hul på forårssæsonen med udekampen mod lokalrivalerne fra Vejle den 20. marts.

130220_roegfri_psyk.jpg

Psykiatri Listen ude af regionsrådet: Eks-formand er ærgerlig

politibil

Hjalp du en ung kvinde hjem nytårsnat? Politiet leder efter dig

domstol retten byretten Randers pædofilisag 2

Børnemishandlers navn delt tusindvis af gange - politiet advarer

Ane Halsboe-Jørgensen

Lønkompensation forlænges: Arbejdsgivere kan igen varsle tvungen ferie

byretten i Aarhus

Anholdt efter brud på corona-restriktioner: To kvinder skal sendes ud af landet

øjenvipper

Efter stormløb af utilfredse kunder: Randers-firma under tvangsopløsning