Landets bedste værksted er i Horsens: Michael er godt tilfreds

N. G. Automobiler er ifølge pristjenesten Autobutler Danmarks bedste autoværksted i øjeblikket

02:24

Det kan være svært at skelne skidt fra kanel inden for de fleste brancher. Når det kommer til god service og billige priser på landets autoværksteder, er der flere måder at finde hjælp.

En af dem er pristjenesten Autobutler.dk, hvor brugerne kan bedømme deres oplevelser med service og reparationer. 

Hvis man vil have ordnet sin bil på landets bedste værksted i øjeblikket, skal man en tur til Horsens. Her ligger N. G. Automobiler, som scorer 4,9 ud af 5 stjerner. 

Michael Friis er fast kunde på værkstedet. For nyligt skulle han have ordnet sin ældre Fiat Panda inden en 1.200 kilometer lang køretur. Bilen rystede for meget på motorvejen, så turen ville blive lidt for lang, hvis den ikke blev fikset.

- Der er god betjening, og der har heller ikke været noget galt med prisen på det, jeg har fået lavet, fortæller Michael Friis om servicen på værkstedet, som han slet ikke vidste, var landets bedstbedømte. 

00:54

VIDEO: Analysechef Jan Sturm fra Autobutler.dk mener, at prissammenligning giver billigere priser for kunderne. 

Luk video

De enkelte autoværksteder betaler for at være med på Autobutler.dk. Det sker for hver regning, hvor Autobutler får en procentdel af prisen. Det kan eksempelvis være 10 procent.

Michael Friis har ikke selv bedømt sine oplevelser, men kan godt se idéen i det. Han har selv haft både gode og dårlige erfaringer med reparationer. Nogle gange, hvor bilen slet ikke virkede, selvom den havde været på værksted af flere omgange:

- Der er gode værksteder, og der er dårlige værksteder. Sådan er det bare, siger han. 

Autobutlers koncept er også, at kunderne kan indhente tre tilbud på reparationer og derefter vælge det bedste og billigste. 

Du kan høre om Michael Friis' oplevelser med Danmarks bedste værksted i videoen øverst i artiklen.

00:45

Værkstedsleder Mads Baagøe Pedersen er glad for at have landets bedste autoværksted. 

Luk video