Kritik af koncert-arrangør: For lidt ild og tekniske problemer

Ikke alle tilskuere til gårsdagens Rammstein-koncert i Horsens er enige med de rosende anmeldere

Torsdag aften bragede det tyske rockband Rammstein ud fra scenen i Fængslet i Horsens, og anmelderne har dagen derpå skamrost bandets optræden. Men ikke alle tilskuere deler musik-kendernes begejstring. Det fremgår af TV2 ØSTJYLLANDs Facebook-side. Her er det dog mest arrangøren, der kritiseres for afviklingen.

quote Horsens & Friends bliver nødt til at lære, at vi vil have mulighed for at betale med dankort eller mobilepay i boderne. Det er så oldnordisk, at man skal huske kontanter.

Simon Øhrberg

- De havde desværre flere tekniske problemer med pyro. Blandt andet måtte de opgive ildvingerne til Engel. Man kunne se Till var frustreret, lyder det fra Mads Skødt.

Ekstra Bladets Thomas Treo gav koncerten fire ud af seks stjerner, det samme gjorde musikmagasinet Gaffa og Horsens Folkeblad toppede med fem ud af seks stjerner. Flere af vores brugere er dog ikke helt så gavmild med stjernerne.  

- Fed musik. Men jeg giver kun 2 stjerner. Der var for lidt ild, og koncerten sluttede på en mærkelig måde, skriver Micki Christensen blandt andre.

Der er bred enighed om, at Rammstein normalvis giver den gas, og en del af kritikken tilkalder da altså også koncertarrangøren Horsens & Friends.

- Super koncert, men scenen lå for lavt, det var svært at følge med, manglede mere knald og ild. Koncerten i Odense sidste år lå lige lidt højere i niveau, skriver Dorith Toftegaard, og Simon Øhrberg supplerer:

- Horsens & Friends bliver nødt til at lære, at vi vil have mulighed for at betale med dankort eller mobilepay i boderne. Det er så oldnordisk, at man skal huske kontanter.

Medlemmerne i Rammstein forsøgte på trods af tekniske udfordringer at give publikum en uforglemmelig oplevelse. 
Medlemmerne i Rammstein forsøgte på trods af tekniske udfordringer at give publikum en uforglemmelig oplevelse.  Foto: Axel Schütt - Ritzau Scanpix

Arrangøren erkender, at der var problemer med betalinger under koncerten, men tilskuerne var gjort opmærksom på, at de skulle huske kontanter.

- I alle nyhedsmail til dem, der havde købt billet, har vi pointeret det. Når det så er sagt, så var der ekstraordinære udfordringer i går. Vi havde nogle automater, man kunne hæve fra, men torsdag brød terminalerne ved Rammsteins merchandise-boder så sammen, og det gav ekstra kø for at hæve penge, siger direktør for Horsens & Friends, Frank Panduro, til TV2 ØSTJYLLAND. 

Under koncerter med Rammstein bliver der solgt for flere mio. kr. merchandise, så det gav tryk på hæveautomaterne. I forhold til kritikken af selve afviklingen af koncerten er direktøren uforstående. 

- Vi har ikke fået meldinger om tekniske problemer, men måske har nogen blandt publikum oplevet Rammstein optræde med et andet show. Når vi køber en vare, går vi også med til, at bandet har kunstnerisk frihed. Nogle gange har de mere udstyr med, end de havde i går, men jeg synes stadig, at vi fik, hvad vi havde betalt for, siger Frank Panduro.

Når al kritikken er fremlagt, skal det samtidig siges, at der også er roser fra publikum, og mange tilkendegiver, at det ikke er sidste gang, de vil til koncert med Rammstein.

- Super fed koncert i går, lyder den kontante melding fra Kim Kimo Asmussen. 

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand

IMG_9091

play Er der plads til flere borgere i Balle?

a09a6faa-0fea-48d0-9971-ad468d148e32

Foråret begynder med gradvist koldere vejr

DSC_0062

Fakkeloptog mod coronarestriktioner slutter fredeligt