Kontakt politiet hvis du genkender disse smykker

Smykkerne stammer formentligt fra indbrud begået i Horsens

Sydøstjyllands Politi søger ejeren af disse smykker som sandsynligvis stemmer fra indbrud i Horsens. Foto: Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi har fundet en række smykker, som formentlig stammer fra et eller flere indbrud. Smykkerne består af øreringe, halskæder, fingerring og andre effekter og nu efterlyses eventuelle ejere af smykkerne.

Smykkerne blev indleveret til en guldsmed i Horsens den 5. maj 2017 af en person, som ønskede at sælge dem. Men ekspedienten vurderede, at smykkerne med stor sandsynlighed ikke tilhørte vedkommende. Derfor kontaktede ekspedienten politiet.

Læs også Røveri gik i vasken: Røver blev slæbt hen ad vejen efter bil

- Smykkerne stammer formentlig fra et indbrud begået i Horsens og omegn, men det kan også være i andre politikredse. Vi ved ikke, hvornår smykkerne er blevet stjålet,” siger politikommissær i Efterforskningscenter Nord, Sydøstjyllands Politi Jens Møller Pedersen i en pressemeddelelse.

Når ejerne er fundet, kan politiet komme nærmere en opklaring af, hvem der står bag mulige indbrud. 

Læs også Røveri gik i vasken: Røver blev slæbt hen ad vejen efter bil

Genkender du smykkerne, eller har du i øvrigt oplysninger, som kan hjælpe politiet med at opklare sagen, så kontakt Sydøstjyllands Politi på 114.