Koncertarrangør raser mod billethajer

Manden bag U2-koncerterne i Horsens mener, at billethajer har let spil. Politiet erkender, at de gør meget lidt for at stoppe ulovlig handel.

TV 2 | ØSTJYLLAND kunne onsdag afsløre, at billetter til det irske rockband U2s to koncerter i Horsens sælges til ågerpriser på Den Blå Avis' hjemmeside.

Og det har fået manden bag koncerterne op i det røde felt.

- Jeg vil jo helst have, at de rigtige fans får billetterne og ikke pengemænd, der sælger dem videre til folk, der har råd til dem. Og så synes jeg ikke, det er hæderligt at gøre noget ulovligt. Men jeg fornemmer ikke, at det er en af de ting, politiet prioriterer særlig højt, siger koncertarrangør Frank Panduro til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det er ulovligt at sælge billetter til koncerter og andre kultur- og idrætsarrangementer til priser som er over den pålydende værdi.

Og politiet har da også kendskab til, at ulovlighederne foregår, men der er ikke meget at gøre ved det.

- De er svære at efterforske. Folk sidder og gemme sig bag pseudonymer og taletidskort. Så de sager er ikke sådan lige at springe ud i. Vi må blankt erkende, at det ikke er sager, som politiet selv på eget initiativ går ind i, siger Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi.