Klar med nye operationsstuer

Seks nye operationsstuer åbnes i denne uge på Hospitalsenheden i Horsens

Fremover vil flere patienter kunne blive opereret i Horsens. Seks nye operationstuer står nemlig klar, og det er en stue mere end tidligere.

Etableringen af de nye stuer sker som den første af to etaper, der skal sikre en ny og moderne operationsafdeling på Hospitalsenheden i Horsens.

- Vi glæder os meget over at tage endnu et væsentligt skridt i retning mod det fremtidige akuthospital, som vi er i gang med at realisere her i Horsens, siger hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen fra Hospitalsenheden Horsens i en pressemeddelelse.

Fire af de nye stuer er indrettet til ortopædkirurgiske patienter, og de øvrige to skal bruges til gynækologiske patienter, hvor den ene er permanent reserveret til akutte kejsersnit.

- De nye, moderne og rummelige operationsstuer øger både kvalitet og patientsikkerhed og bliver derfor til gavn for både patienter og personale, siger Lisbeth Holsteen Jessen.

Anden etape mod en ny operationsafdeling gennemføres i forbindelse med opførelsen af en ny bygning ud mod Sundvej, hvor stuerne til mave-tarm-kirurgiske operationer vil få plads.

De seks nye stuer vil blive taget i brug mellem 11. og 15. august.