Katte læsses af på rasteplads

Skruppelløse katteejere efterlader dyr blandt andet ved motorvejen

Mange katte har været tæt på at ende deres dage efter at være efterladt på rastepladsen på E 45 syd for Horsens Foto: Google Street View

Katte og kattekillinger i sække, papkasser eller blot løse efterlades i stort antal på rastepladsen på motorvej E 45 mellem Horsens og Hedensted i nordgående retning, oplyser Kattens Værn til Horsens Folkeblad.

Men også i selve Horsens oplever foreningen i stort tal samvittighedsløse katteejere, der efterlader dyrene sultne og hjælpeløse.

Senest gik to voksne katte alene omkring i området ved Beringsvænget, fordi den kvindelige ejer var flyttet fra sin lejlighed uden at tage kattene med.

I samme område blev en forladt lille kattekilling fundet i en trappeopgang, i Hovedgård blev en kattemor og hendes tre killinger efterladt i en grøftekant og ved Brugsen i Tebstrup blev en killing sat af og overladt til sig selv, oplyser Horsens Folkeblad.

I alt har Horsens haft 22 sager om efterladte katte i juli. Til sammenligning var der fra årsskiftet og frem til 1. juli "kun" fire sager