Johnny Depp til Horsens - for at spille musik med Alice Cooper

Fængslet i Horsens kan den 1. juni præsentere en meget anderledes koncert

Supergruppen 'Hollywood Vampires' spiller koncert i Fængslet i Horsens den 1. juni 2016.

Gruppen består af Alice Cooper, Joe Perry - og Johnny Depp.

Er man blot det mindste filminteresseret kender man skuespilleren Johnny Depp, der har underholdt som 'Kaptajn Jack Sparrow' og flere andre populære figurer.

De færreste ved, at han også giver den som guitarist, og nu er han altså så småt på vej til Danmark for at spille koncert.

68-årige Alice Cooper er et ikon inden for rockmusik og Joe Perry spiller i mindst ligeså ikoniske Aerosmith.

- Det er en af de hårdeste fødsler, jeg har været med til som koncertarrangør. Den blev taget ved kejsersnit i 11. time, men jeg er stolt af at kunne præsentere Hollywood Vampires i Horsens. De giver kun seks koncerter i Europa, så for os er det sensationelt. Jeg kalder det gerne et scoop, at vi har lokket Johnny Depp og drengene til byen, siger Frank Panduro, Horsens & Friends, i en pressemeddelelse.

Ekstra koncert: Springsteen kommer nu også til Horsens

Gruppen blev dannet i 2015 på Alice Coopers foranledning, og der kommer flere kompetente musikere på scenen end blot de tre.

- Vi er naturligvis stolte af vores koncerter med Bruce Springsteen, Bob Dylan, David Bowie, U2 og de mange andre store navne, der gennem tiden har gæstet Horsens. Men vi har længe været på udkig efter nogle sjove og overraskende konstellationer. Hollywood Vampires er et nyt og anderledes set-up bestående af fantastisk kompetente musikere. De er 'show masters' alle sammen, og de drager på turné for at have det sjovt, så jeg tror, vi får en kæmpe oplevelse, siger Panduro.

- Og hvis ikke lige konen er til rockmusik, så kan Johnny Depp måske friste ved sin blotte tilstedeværelse, siger han.

Billetterne sættes i salg den 11. april på billetlugen.dk.

Hør 'Hollywood Vampires' spille nummeret' Whole Lotta Love' i Youtube-videoen nedenfor: