John er tosset med tatoveringer

Tatovører og farveglade danskere til tattoo-messe i Horsens

01:28

1 af 2

For en uge siden tiltrak det gamle statsfængsel i Horsens krimielskere fra hele Danmark. I denne gang danner Fængslet ramme om en tattoo-festival.

'Prison Ink Tattoo Festival' er i weekenden et mødested for 100 danske såvel som udlandske tatovører og er samtidig en mulighed for den almene dansker for helt uforpligtende at stikke hovedet inden for i en tattoo-biks.

For mange er det med tatoveringer dog langt fra så fremmede længere. Engang hørte tatoveringer ofte sammen med kriminalitet - og netop fængsler, ligesom det, man kan opleve i Horsens:

- Vi prøver også ligesom på at få imødekommet nogle fordomme. At få stillet folks nysgerrighed generelt, siger arrangør Daniel Vous Pedersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

En af de gæster til festivalen, som på egen krop har prøvet at komme under en nål, er John Nielsne fra Randers.

Han arbejder som piercer, men det er ikke piercinger, man først får øje på, når man møder ham. Hele hans ansigt er farvelagt i grønne og rødlige nuancer med tatoveringer.

- Til at starte på har jeg haft det ligesom alle andre, at det ikke skulle være synligt, men det er det så blevet. Nu er det all the way. Jeg elsker farver, forklarer John Nielsen.

Formålet med hans besøg i Horsens var dels at aflure nyt udstyr og teknikker og samtidig hente inspiration:

- Jeg kan ikke få nok af tatoveringer, siger han.

'Prison Ink Tattoo Festival' har åben til og med i morgen.

Du kan se et interview med John Nielsen i videoen øverst i artiklen.