Jagter sæsonens første point

AC Horsens møder fredag aften Vejle Boldklub

AC Horsens ligger sidst i 1. division med 0 point efter to runder, og holdet jagter derfor sæsonens første point, når De Gule fredag aften løber på banen i Vejle.

Men det bliver en vanskelig opgave, vurderer AC Horsens-træner Bo Henriksen, der mener, at hjemmeholdet fra Vejle er favoritter.

- Vores indgang til kampen er, at vi skal på tavlen mod Vejle. Vejle er favoritter til kampen, så vi skal gå ydmygt til opgaven, da vi igen kommer op mod et stærkt hold. Vejle har gjort det godt hele 2015 og er under Kleber Saarenpää (Vejle-træner, red.) blevet meget afklarede i deres spil både offensivt og defensivt, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

Se: AC Horsens tabte igen

- Holdet har dygtige offensive profiler som Anders Kaagh, og på midten vil det store slag stå, når vores midtbanefolk kommer op mod Kristian Gaarde og Steffen Kielstrup, som vi kender indgående. Vi har stor respekt for vores modstander, og det de har præsteret hidtil, men vi føler vi har gode muligheder, hvis vi gør de ting, vi har planlagt op til kampen.

AC Horsens har lukket seks mål ind i de første to runder i 1.division, senest fire mod Lyngby, og træneren fortæller, at der arbejdes hårdt på at forbedre den defensive struktur på holdet.

Kampen mellem AC Horsens og Vejle fløjtes i gang klokken 20.45 på Vejle Stadion.

Fatma Cetinkaya

play Farvel til politik: Fatma Cetinkaya genopstiller ikke

20200910-094247-A-1920x1280we

Britisk coronamutation fortsætter stigning i Danmark

snebold

playSøndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

IMG_1108

Endnu en brand i forladt bygning

testfamiliee7b659b5-d96e-4134-a95b-341fc194b305

Lægefamilie var fanget i Australien - nu er de vendt hjem

COVID-19 LIVE:
corona

liveblog COVID-19 LIVE: Snart er tre procent vaccineret første gang