- Ingen vil betale for topfodbold

Undrer sig over støtten til AC Horsens

02:21

1 af 2

AC Horsens skal ikke forvente at vende tilbage til toppen af dansk fodbold foreløbig.

Det vurderer sportsredaktør på Horsens Folkeblad Tommy Poulsen i denne uges udgave af TV 2 | ØSTJYLLANDs fodboldmagasin, Fodbold med Horup.

Efter nedrykningen fra Superligaen glippede oprykningen i sidste sæson. Siden da har klubben måtte skære voldsomt ned på både spillerlønninger og i organisationen.

Nedskæringerne betyder ifølge Tommy Poulsen, at det er urealistisk at drømme om superligafodbold foreløbig. Under de nuværende økonomiske vilkår er den aktuelle femteplads i den næstbedste række godkendt, mener han.

- De har simpelthen ikke en krone, og der er ingen, der vil komme med økonomisk hjælp. De kan ikke få penge til investeringer eller noget som helst. Horsens er åbenbart en af de få byer i Danmark, hvor der ikke er nogen, der vil betale for topfodbold, siger Tommy Poulsen.

AC Horsens' cheftræner, Bo Henriksen, erkender, at økonomien i klubben er anstrengt. Direkte adspurgt har han allerede indstillet sig på at skulle sige farvel til flere af klubbens profiler i løbet af vinterpausen.

- Ja, det er nok højst sandsynligt det, der kommer til at ske. Det er også okay. Vi må finde nogle andre, nogle der er dygtige. Vi må finde nogle unge mennesker, som gerne vil det, og som er billigere end dem, vi har nu, siger Bo Henriksen.

Se mere om den økonomiske situation i AC Horsens i videoklippet øverst i artiklen. Se desuden hele Fodbold med Horup-udsendelsen her.