I live: 55-årig mand er fundet i god behold i nærliggende skov

Mand fra Brædstrup har været væk siden fredag

Foto: Google Maps

Der var godt nyt til pårørende og venner af en 55-årig mand, da han mandag eftermiddag er blevet fundet i god behold i et stykke skov tæt på sit hjem i Brædstrup.

- Han er blevet fundet mandag ved 16-tiden af en skovejer, som har det stykke skov, hvor han befandt sig. Det ligger cirka tre kilomter fra det sted, hvor han bor, siger vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den 55-årige mand blev fundet i god behold, men mærket af de seneste dage.

- Det er klart, at han er mærket af at have været ude i naturen i tre dage. Så han skulle have noget varme og noget mad, men vi er overbeviste om, at når først han har fået det fornødne på skadestuen, så er han klar til at komme hjem igen med sin familie, siger vagtchefen.

Den 55-årige forlod fredag eftermiddag sit hjem i Brædstrup i nedtrykt sindstilstand, og derfor kontaktede pårørende Sydøstjyllands Politi.

Politiet bad lørdag offentligheden om hjælp til at finde den savnede mand, men søndag aften valgte man at indstille eftersøgningen med helikopter og hunde, da der ikke var spor af manden.

Politiet forfulgte samtidig spor til Aarhus og Brabrand, da han har relationer begge steder, og derfor kunne have søgt mod Aarhus.